ACASA

Cap 1

 1. Termenii și condițiile din prezenta secțiune se referă la interacțiunea între site-ul web, denumit în continuare ”site-ul” și ultilizatorul acestuia, sau ”studentul”. Acesta din urmă poate sa achiziționeze un produs sau doar sa viziteze site-ul.
 2. Furnizorul este de fapt profesoara electronică.
 3. Studentul este beneficiarul serviciilor de învățare limbi străine al acesteia.
 4. Serviciul este acțiunea de învățare moderat de către profesoara electronica.
 5. Accesarea, vizualizarea, ultilizarea site-ului sau unei părți a acestuia implică acceptarea de către student a termenilor și condițiilor menționate în acest acord.
 6. Studentul este singurul responsabil pentru ultizarea acestui site, motiv pentru care, acesta poate răspunde conform normelor legale în vigoare pentru orice daună provocată site-ului, conținutului acestuia sai imaginii lui.

Cap 2

 1. Site-ul poate conține oferte speciale, cu termen de valavilitate sau de expirare
 2. Prețurile pot fi exprimate atât în lei, fără taxe ascunse, fie în alte monede, conversia făcându-se în funcție de valoarea oficială exprmată de Banca Națională Română.
 3. Produsele și serviciile achiziționate prin intermediul site-ului sunt destinate exclusiv studentului în cauză, distribuirea acestora către persone terțe fiind strict interzisă și pedpsindu-se conform legii române în vigoare.

Cap 3

 1. Plata cu numerar se face prin intermediul Poștei Române, sau a curieratului rapid, cu confirmare de primire.
 2. O altă opțiune este cea online, cu cardul, sau prin tranzacție bancară într-un cont indicat de Profesoara electronică.

Cap 4

 1. Profesoara electronică dorește ca studentul să fie mulțumit, motiv pentru care, orice colaborare se poate încheia prin acordul verbal sau scris al uneia dintre părț, în orice moment al interacțiunii. Această dispoziție se aplică pentru cursurile moderate live de către profesoară
 2. Pentru cursul de tipul ”învățare electronică” sau e-learning, unde studentul primește drepturi de acces, sub forma utilizatorului si a unei parole, precum și un link aferent, nu se returnează sumele achitate.

Cap 5

 1. Întregul conținut al site-ului, sub orice formă (imagini, text, grafică, logo, ș.a.m.d) aparțin în totalitate site-ului și nu pot fi utilizate în alte scopuri decât cele menționate în acest acord. Folosirea conținutului fără acordul profesoarei electronice, se consideră contrafacere și se supune legilor în vigoare.
 2. Este interzisă copierea, distribuirea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de componente sau servicii derivate, ăn scop privat sau comercial a conținutului sau serviciilor oferite de profesoara electronică (curs online e-learning, lecții individuale, materiale de lucru, etc).
 3. în cazul în care se încalcă vreuna dintre prevederile menționate în acest acord (în această secțiune), studentul sau persoana care se face responsabilă, va suporta plata unor daune, în conformitate cu legea în vigoare.